FDA Orientering nr. 3

Lederen: Samarbejde om resultater

Det er ingen kunst at arbejde sammen, når man er enige, men hvordan tackler vi problemerne, når det ikke er så nemt at blive det, spørger landsformand Poul Juul, der har bud på løsninger.

Fremtiden er hd-tv

Gert Svendsen er ikke i tvivl. Han forklarer begreberne i hd-tv, føjer til at flere hd-tv kanaler er på vej ind på det danske marked, hvilket vi skal glæde os til. Knap er hd-tv slået igennem, før vi præsenteres for fremtidens tre-dimensionelle fjernsyn, men det er nu ikke så enkelt. Der er mange løse tråde, konstaterer Mogens Lorentsen.

Nyt hjemsted for FDA messe og landsmøde

FDA og udstillerne er enige. Den store messe og landsmødet i november holdes i Billund. Der er gode lokaleforhold og sengepladserne skal man ikke køre langt efter.

Mere dialog internt og eksternt

Landsformanden og direktøren inviterede medlemmerne til dialog på tre møder, og de mødte op til livlig debat. Vi giver glimt af hvad der blev talt om.

Kabelnettene klarer sig fint

Der var ikke krisestemning på Cable Europe kongres i Berlin. Kabelnettene fastholder sine kunder og videreudvikler sine tilbud både gennem coax og fiberoptiske kabler.

Der er også optimisme og gå på-mod i danske antenneanlæg. Læs om to jyske antenneanlægs strategier for videreudvikling, om det udvidede samarbejde i Syd- og Midtsønderjylland og om Ishøj kommune, som beholder sine radio- og tv-kanaler og kabelnet, men bortforpagter driften af kabel-tv. 

25 år med musik for de unge

The Voice fejrer 25-året for sine første radioudsendelser. Senere kom Voice også på tv og på nettet. Det er musik for de unge, det drejer sig om – uanset hvor og hvornår på døgnet.

DR vil ikke stå tilbage

Med hele tre nye tv-kanaler – den ene som hd-tv – og en fornyelse af DR Update melder DR sig for alvor i kampen om førertrøjen, når vi vælger tv og radio. I antal tv-kanaler bliver DR til november jævnbyrdig med TV2.